CSFORCE.RO - Host, Hosting CS, host cs, host samp, hosting samp, Counter Strike, SAMP, Hosting Web, Servere Dedicate, VPS, Gazduire Domenii, domenii, host ieftin, host bun si ieftin, hosting, gazduire ieftina, csforce, csforce host, gazduire online, gazduire free, host free, host bun, hostare server cs, hostare server samp
 • CSFORCE !

  Cea mai buna alegere in hosting romanesc !

  Descopera Avantaje      Vezi Preturile    

 • server

  Servere Fizice & Virtuale

  Inchiriaza un server dedicat sau virtual de la csforce iar noi iti garantam cea mai buna conexiunea la internet si calitate in raport cu pretul acestora

 • server

  Gazduire Jocuri

  Servere de jocuri sunt gazduite in datacenter-ul voxility pe servere dedicate de ultima generatie

secure

Sigur si de incredere

Toate datele clientilor sunt criptate in baza de date CSFORCE aceastea nu vor fi divulgate nici unei persoane neautorizate.

secure

Rapid

Comanda de la noi si vei avea parte de cea mai rapida activare a serviciilor dupa plata.

secure

Echipa suport

Echipa noastra te asteapta sa fixam impreuna probleme intampinate de tine si de serverul tau. Suntem disponibili pe
Yahoo / Skype / SMS / Telefonic / Email / Chat.

CSFORCE

De ce noi ? Mai jos va sunt prezentate cateva avantaje

icon

Instalare instanta

Nu pierde timpul asteptand sa ti se activeze serviciile comandate si achitate, vino la noi iar serviciul iti este activat instant dupa plata.

icon

Posibilitate backup

Nu a fost nici cand mai simplu pentru a nu te ingrijora ca vei pierde date, poti oricand accesa functia backup din meniu salvand astfel toate datele tale.

icon

HTML / PHP / CSS Suport

Dezvoltatorii nostri web sunt doritori in ajutarea creari siteului tau cu sfaturi si mici retusari, se poate de asemenea si creari a siteului completa de catre noi ( poate include costuri).

icon

Instalare Platforme

Daca doresti utilizare de platforme precum Wordpress, Drupal, Joolma , phpBB , IP.Board , etc. dar nu ai cunostinte in a instala o astfel de platforma te ajutam noi cu mare placere !

icon

cPanel Inclus

cPanel este una dintre cele mai populare platforme la nivel intenational pe care de asemenea o folosim si noi, este simplu si usor de folosit pentru administrarea bazelor de date, conturi FTP , etc.

icon

Latest PHP & MySQL

Utilizam cele mai noi si sigure versiuni de PHP si MySQL pentru a preveni atacurile de tip exploit si pentru a avea un nivel de siguranta sporit al site-ului tau web.